Sandvișuri Sângeroase De Mână
Nevoie de o curs principal fără lactate? Sandvișurile sângeroase de mână ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 1156 calorii, 30g de proteine, și 70g de grăsime. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Sandvișuri De Mână Ciudate, Bloody Maria-Spaniolă Bloody Mary, și Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul Bloody Mary Bar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Pe o suprafață făinoasă, întindeți fiecare tub de aluat semilună într-un pătrat mare de aproximativ 1/4 inch grosime.
Așezați mâna sau o formă de mână tăiată din hârtie pe aluat și tăiați două forme de mână din fiecare tub de aluat.
Rulați aluatul netăiat, întindeți din nou și tăiați încă două forme de mână (în total 8 forme).
Pentru asamblare, așezați patru forme de mână pe foaia de copt pregătită.
Așezați două jumătăți de hot dog într-o linie, tăiate cu părțile în jos, pe fiecare deget și degetul mare. Jumătățile de hot dog ar trebui să ajungă de la 1/4 inch de la vârful fiecărui deget în mână.
Așezați o a doua mână de aluat peste prima, acoperind hot dog-urile și ciupiți cele două forme de mână împreună pentru a închide hot dog-urile.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când mâinile se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se lasă să se răcească ușor; se scoate pe un platou. Decorați pumnii încheieturilor cu ketchup" sânge " pentru a servi.