Sandvișuri prăjite cu ciuperci și ceapă cu aragaz lent
Slow-aragaz ciuperci și ceapă oală friptură Sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 411 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână rulouri, ceapă, amestec de supă de ceapă-ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz Lent Ceapa-Ciuperci Oală Friptură, Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Slow Aragaz Oală Friptură Sandwich-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa și ciupercile în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri. Se acoperă cu friptură de vită.
Se toarnă bulion peste carne de vită.
Presărați amestecul de supă (uscat) peste carnea de vită.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat.
Tăiați carnea de vită în felii de 1/4 inch. Pentru a servi, umpleți rulourile cu carne de vită.
Scoateți ceapa și ciupercile din aragaz, folosind lingura cu fante și puneți-le pe carnea de vită.
Serviți sucuri în aragaz în boluri individuale mici pentru scufundare, dacă doriți.