Sandvișuri prăjite cu ciuperci Portobello cu maioneză parmezană
Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 101 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ciuperci pre portobello, pâine crustă, maioneză parmezană și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri de buzunar cu parmezan de vinete prăjite cu ciuperci Portobello, Ciuperci Portobello Banh Mi cu maioneză Sriracha {vegetarian}, și Portobello și ardei roșu înveliți cu maioneză de usturoi prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Așezați ciupercile pe o foaie de copt; se acoperă uniform cu spritzer balsamic. Fierbeți ciupercile 11 până la 12 minute sau până se rumenesc și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Spritzer
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
În timp ce ciupercile se prăjesc, întindeți 1 lingură de maioneză parmezană peste partea tăiată a fiecărei felii de pâine; acoperiți fiecare dintre cele 4 felii cu aproximativ 2/3 cană de ardei gras și 1/2 cană de rucola. Aranjați ciupercile prăjite uniform peste rucola. Se acoperă cu 4 felii de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo