Sandvișuri Picante De Vită Mărunțite

Sandvișuri Picante De Vită Mărunțite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri Picante de vită mărunțite. Această rețetă servește 12 și costă 2,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 559 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, bere nealcoolică, brânză provolone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sandvișuri De Vită Mărunțite, Sandvișuri De Vită Mărunțite, și Sandvișuri de vită la grătar mărunțite.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în jumătate; așezați într - un 4-sau 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Adăugați ceapa, pepperoncini, jalapenos, bere, amestec de supă, usturoi și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți carnea. Grăsime degresată din lichidul de gătit. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați carnea cu două furculițe și reveniți la aragazul lent; încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Serviți 1/2 cană amestec de carne pe fiecare rulou cu o felie de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista