Sandvișuri Picante Cu Carne De Vită La Grătar

Sandvișuri Picante Cu Carne De Vită La Grătar
Sandwich-uri de carne de vită picant Barbequed ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,41 USD pe porție. O porție conține 335 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, praf de usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sandwich-Uri Picante De Carne De Vită Mărunțită, Sandwich-Uri Picante De Carne De Vită Prăjită La Grătar, și Aragaz Lent Barbequed Carne De Vită Coaste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a găti en papillote (pe grătar, închis în folie), preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Clătiți carnea de vită pentru a îndepărta mirosurile nedorite, uscați cu șervețele de hârtie și condimentați cu praf de usturoi și sare și piper și puneți deoparte scurt. Faceți o pungă de cuptor dintr-o lungime de 3 picioare de folie grea, aducând cele 2 capete în centru, plierea părților laterale pentru a sigila și lăsând o deschidere în centrul superior prin care să așezați sosul și carnea de vită. Agitați făina în pungă pentru a acoperi interiorul. Căutați toate părțile de carne de vită pe grătar, apoi puneți carnea de vită în pungă și turnați 1/2 cană din sosul de grătar și 1 lingură de sos fierbinte peste carne (rezervând restul de sos de grătar și sos fierbinte). Sigilați punga de folie prin pliere închisă. Grill bagged carne de vită direct pe gratar pentru aproximativ 30 de minute pe kilogram. În mod ideal, acest lucru ar trebui să fie gătit până la licitație furculiță, astfel încât să puteți trage în afară cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lăsați carnea de vită să se odihnească cu 10 minute înainte de a ciopli în felii subțiri sau de a o îndepărta cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Încălziți sosul de grătar rezervat și sosul fierbinte într-o cratiță mică. Apoi tocați sau tocați carnea de vită feliată și serviți pe rulouri Kaiser sau rulouri italiene cruste. Puneți un pic de sos suplimentar peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Kaiser BunKaiser Bun
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista