Sandvișuri Picante Cu Carne De Vită La Grătar
Sandwich-uri de carne de vită picant Barbequed ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,41 USD pe porție. O porție conține 335 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, praf de usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sandwich-Uri Picante De Carne De Vită Mărunțită, Sandwich-Uri Picante De Carne De Vită Prăjită La Grătar, și Aragaz Lent Barbequed Carne De Vită Coaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a găti en papillote (pe grătar, închis în folie), preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Clătiți carnea de vită pentru a îndepărta mirosurile nedorite, uscați cu șervețele de hârtie și condimentați cu praf de usturoi și sare și piper și puneți deoparte scurt. Faceți o pungă de cuptor dintr-o lungime de 3 picioare de folie grea, aducând cele 2 capete în centru, plierea părților laterale pentru a sigila și lăsând o deschidere în centrul superior prin care să așezați sosul și carnea de vită. Agitați făina în pungă pentru a acoperi interiorul. Căutați toate părțile de carne de vită pe grătar, apoi puneți carnea de vită în pungă și turnați 1/2 cană din sosul de grătar și 1 lingură de sos fierbinte peste carne (rezervând restul de sos de grătar și sos fierbinte). Sigilați punga de folie prin pliere închisă. Grill bagged carne de vită direct pe gratar pentru aproximativ 30 de minute pe kilogram. În mod ideal, acest lucru ar trebui să fie gătit până la licitație furculiță, astfel încât să puteți trage în afară cu o furculiță.
Lăsați carnea de vită să se odihnească cu 10 minute înainte de a ciopli în felii subțiri sau de a o îndepărta cu o furculiță.
Încălziți sosul de grătar rezervat și sosul fierbinte într-o cratiță mică. Apoi tocați sau tocați carnea de vită feliată și serviți pe rulouri Kaiser sau rulouri italiene cruste. Puneți un pic de sos suplimentar peste carne.