Sandvișuri Mediteraneene Presate
Sandvișurile mediteraneene presate sunt un fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 522 calorii. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți pâini ciabatta, Salam Genova, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sandvișuri Mediteraneene Presate, Sandwich De Picnic Presat Mediteranean, și Sandvișuri Cubaneze Presate.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei și oțet. Se condimentează cu sare și piper.
Înjumătățiți fiecare pâine, începând de la o parte, dar nu tăiați a doua parte. Apăsați pâinile deschise și îndepărtați un centru moale pentru a scobi ușor.
Ungeți fiecare pâine cu generozitate cu amestec de ulei; puneți deoparte un amestec de ulei.
Acoperiți fiecare jumătate de jos cu salam și apoi roșii; periați roșiile cu uleiul rămas. Introduceți frunzele de busuioc între feliile de roșii. Închideți sandvișurile și înfășurați fiecare cu 2 straturi de folie de plastic sau folie de aluminiu; așezați pe o foaie de copt și puneți-o în frigider.
Așezați o tăietură mare sau o altă foaie de copt pe sandvișuri și cântăriți-o cu aproximativ 12 kilograme de conserve pentru a apăsa sandvișuri; la frigider timp de 3 ore (vezi inserția de mai sus). Sfert transversal și servi.