Sandvișuri Mediteraneene Presate

Sandvișuri Mediteraneene Presate
Sandvișurile mediteraneene presate sunt un fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 522 calorii. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți pâini ciabatta, Salam Genova, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sandvișuri Mediteraneene Presate, Sandwich De Picnic Presat Mediteranean, și Sandvișuri Cubaneze Presate.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei și oțet. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Înjumătățiți fiecare pâine, începând de la o parte, dar nu tăiați a doua parte. Apăsați pâinile deschise și îndepărtați un centru moale pentru a scobi ușor.
3
Ungeți fiecare pâine cu generozitate cu amestec de ulei; puneți deoparte un amestec de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Acoperiți fiecare jumătate de jos cu salam și apoi roșii; periați roșiile cu uleiul rămas. Introduceți frunzele de busuioc între feliile de roșii. Închideți sandvișurile și înfășurați fiecare cu 2 straturi de folie de plastic sau folie de aluminiu; așezați pe o foaie de copt și puneți-o în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Așezați o tăietură mare sau o altă foaie de copt pe sandvișuri și cântăriți-o cu aproximativ 12 kilograme de conserve pentru a apăsa sandvișuri; la frigider timp de 3 ore (vezi inserția de mai sus). Sfert transversal și servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista