Sandvișuri London Broil cu maioneză de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile London Broil cu maioneză de lămâie. Această rețetă face 4 porții cu 880 calorii, 35g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de pâine rustică de baghetă, salată română, sos de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați London Broil cu maioneză de citrice de soia, London Broil Cu Maioneză De Citrice De Soia, și Sandvișuri London Broil cu sos de iaurt-castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de maioneză de lămâie până se omogenizează bine.
Tăiați pâinea orizontal în jumătate.
Stropiți 1 lingură de ulei peste părțile tăiate de pâine. Într-un castron mic, amestecați restul de 1 lingură de ulei, coaja de lămâie, sosul de soia și condimentul de lămâie. Frecați ambele părți ale cărnii de vită cu amestec de ulei.
Acoperiți și grătați carnea de vită la foc mediu 8 până la 9 minute, rotind o dată sau de două ori, până la coacerea dorită.
Adăugați pâine, tăiați părțile în jos, pentru ultimele 2 minute de grătar sau până la prăjit.
Întindeți maioneza pe jumătatea inferioară a pâinii.
Tăiați carnea de vită transversal în felii subțiri.
Puneți salată și carne de vită pe jumătatea inferioară a pâinii.
Adăugați jumătatea superioară a pâinii; tăiați transversal în 4 sandvișuri.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.