Sandvișuri Jack-o ' - Lantern

Sandvișuri Jack-o ' - Lantern
Jack-O ' - Lantern sandwich-uri este un lactate gratuit rețetă cu 8 porții. Pentru 1,35 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 376 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste of Home necesită brânză americană, pâine, maioneză și frunze de salată. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Sandvișuri Jack - ' O-Lantern, Jack-O ' - Lantern, și Cocktail Jack-O ' - Lantern sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați amestecul de maioneză și sos de salată; se întinde pe o parte a fiecărei felii de pâine. Jumătatea superioară a feliilor cu brânză, pui și salată verde. Se acoperă cu pâinea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Tăiați sandvișurile cu un 4-in. tăietor în formă de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
3
Îndepărtați felia superioară; tăiați ochii și nasul cu un mic tăietor triunghiular. Utilizați bucăți de decupare pentru gură.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista