Sandvișuri Italiene De Vită
Sandvișurile italiene de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 429 calorii, 62g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, usturoi, friptură și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini, Cele Mai Bune Sandvișuri Italiene De Vită, și Sandvișuri Italiene De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C). Faceți fante în friptură cu un cuțit ascuțit și introduceți șuvițe de usturoi.
Așezați friptura într-o tigaie nu mult mai mare decât friptura.
Se toarnă apă în tigaie și se condimentează friptura cu sare, piper negru, piper roșu și oregano.
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 2 ore, ungând ocazional.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie. Carnea ar trebui să fie foarte rară. Înfășurați bine și dați-l la frigider peste noapte.
Scoateți friptura din tigaie și feliați cât mai subțire posibil.
Adăugați puțină apă în tigaia de prăjire și încălziți pe plită, dar nu fierbeți. Se amestecă pentru a amesteca condimentele. Când au jus este fierbinte, adăugați carne de vită feliată suficient de lungă pentru a se încălzi.
Serviți pe pâine italiană crustă cu au jus disponibilă pentru scufundare.