Sandvișuri Italiene Cu Carne De Vită Cu Aragaz Lent

Sandvișuri Italiene Cu Carne De Vită Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz picant sandwich-uri de carne de vită italiană este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 367 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți friptură de vită, zahăr brun, dressing și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent, Sandvișuri Italiene De Vită Cu Aragaz Lent, și Sandvișuri Italiene De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. Dacă carnea de vită este legată, îndepărtați corzile sau plasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Puneți carnea de vită în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Se presară cu zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
4
Se toarnă pansament peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
5
Acoperiți și gătiți la foc mic 10 până la 12 ore.
6
Scoateți carnea de vită din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Se taie carnea de vită, folosind 2 furci. Întoarceți carnea de vită la aragaz; adăugați condimente italiene și amestecați bine. Folosind lingura cu fante pentru a scoate carnea de vită din aragaz, umpleți fiecare chiflă cu aproximativ 1/3 cană de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Se servește cu sucurile rămase.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Revista