Sandvișuri De Înghețată De Casă
Sandvișurile de înghețată de casă sunt un fără gluten desert. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 257 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, Extract de vanillan, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Înghețată De Copane De Casă, Tort De Înghețată De Casă, și Sandvișuri De Înghețată De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, amidonul de porumb și untul; se amestecă laptele. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește complet. Se amestecă laptele condensat.
Într-un castron mare, bateți smântâna până se formează vârfuri rigide; pliați în amestec de lapte. Împărțiți între două recipiente pentru congelator. Se amestecă ciocolata topită într-un singur recipient până se omogenizează bine. Acoperiți și congelați ambele amestecuri timp de 6 ore sau până când sunt ferme.
Pentru asamblare, așezați 1/3 cană de înghețată pe fundul unui cookie. Acoperiți cu un alt cookie; apăsați ușor în jos. Dacă doriți, rolați părțile laterale ale sandwich-ului de înghețată în chipsuri de ciocolată, jimmies, arahide sau nucă de cocos. Înfășurați în folie de plastic. Repet. Congelați până la servire.