Sandvișuri de vită prăjită cu crustă de coriandru cu Pesto de coriandru-hrean
Sandvișurile de vită prăjită cu crustă de coriandru cu Pesto de coriandru-hrean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 821 calorii, 95g de proteine, și 45g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $5.17 pe portie. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, căței de usturoi, sare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 54 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 1 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Sandvișuri vegetale la grătar cu Pesto de coriandru, Carne De Vită Prăjită Cu Crustă De Hrean, și Pui prăjit cu Pesto de mentă-coriandru.
Instrucțiuni
1
Tapetați un broiler sau o tigaie cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie De Prăjire
Pui Broiler
2
Așezați carnea de vită pe folie și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-un robot de bucătărie, combinați coriandru, usturoi, semințe de țelină, sare și piper. Puree până când amestecul este o pastă netedă. Frecați pasta de coriandru-usturoi pe toată friptura, acoperind-o complet. Lăsați friptura să se marineze timp de cel puțin 10 minute până la 1 oră pentru a absorbi aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi
Semințe De țelină
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Usturoi
Piper
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Prăjiți carnea de vită timp de aproximativ 1 1/2 ore pentru rare sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 125 de grade F. Când este introdus în centru. Gatiti inca 10 minute pentru mediu-rar sau 20 de minute pentru coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
6
Scoateți friptura din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere pentru a permite sucurilor să se așeze. În timp ce friptura se odihnește, faceți pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Într-un robot de bucătărie, combinați coriandru, nuci de pin, usturoi, hrean și sare. Puree până se combină bine. Cu motorul pornit, stropiți în 1/4 cană de ulei. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Nuci De Pin
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Usturoi
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați ulei suplimentar, dacă este necesar, până când se atinge o consistență stropitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
3
Pentru a servi: folosind un cuțit ascuțit, feliați subțire friptura de vită. Puneți câteva felii de friptură de vită pe fundul fiecărei rulouri de sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sandwich Bun
Friptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
4
Stropiți pesto-ul de coriandru direct pe carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată