Sandvișuri de pui cu brânză topită

Sandvișuri de pui cu brânză topită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri de pui cu brânză topită. Această rețetă face 5 porții cu 390 calorii, 22g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză, unt, 2 pui la rotisor și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit cu brânză topită și sos, Chilis Monterey Chicken-servește piept de pui în stil restaurant cu brânză topită și sos de grătar, și Sandvișuri de vită prăjită cu provolone topit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți untul pe o parte a fiecărei felii de pâine, apoi așezați 4 dintre ele pe o foaie de copt unsă, cu untul în jos.Împărțiți puiul între cele 4 felii și acoperiți cu câteva felii de brânză și mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MărMăr
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Așezați feliile de pâine rămase deasupra, cu untul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
4
Coaceți timp de 10 minute. Întoarceți și coaceți până când sunt crocante și aurii, încă aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați în jumătate și serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista