Sandvișuri de pui cu brânză topită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri de pui cu brânză topită. Această rețetă face 5 porții cu 390 calorii, 22g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză, unt, 2 pui la rotisor și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit cu brânză topită și sos, Chilis Monterey Chicken-servește piept de pui în stil restaurant cu brânză topită și sos de grătar, și Sandvișuri de vită prăjită cu provolone topit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Întindeți untul pe o parte a fiecărei felii de pâine, apoi așezați 4 dintre ele pe o foaie de copt unsă, cu untul în jos.Împărțiți puiul între cele 4 felii și acoperiți cu câteva felii de brânză și mere.
Așezați feliile de pâine rămase deasupra, cu untul în sus.
Coaceți timp de 10 minute. Întoarceți și coaceți până când sunt crocante și aurii, încă aproximativ 10 minute.
Tăiați în jumătate și serviți imediat.