Sandvișuri De Porc Trase Rapid
Sandvișurile de porc trase rapid sunt lactate gratuit felul principal. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 296 calorii. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână filet de porc, ceapă, muștar din cereale integrale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, BBQ tras sandwich-uri de porc, și Tras" carne de porc " sandwich-uri BBQ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez mare, încălziți 2 lingurițe de ulei la foc mediu.
Se adaugă usturoiul și ceapa și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana se inmoaie si se rumeneste usor, aproximativ 5 minute.
Adăugați pudra de chili, chimenul, scorțișoara și cayenne și gătiți până la prăjit, încă 1 minut. Se amestecă bulionul de pui, ketchupul, melasa și 1/3 cană de oțet. Aduceți la foc mic și adăugați carnea de porc. Se fierbe, acoperit, până când carnea de porc este doar gătită și fragedă, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într-un bol mediu, bateți muștarul cu restul de 1 linguriță de ulei și 1 lingură de oțet într-un bol mare.
Adăugați salata de broccoli și aruncați bine. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Scoateți carnea de porc pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute. Creșteți căldura sub cuptorul olandez la înălțime medie și gătiți sosul până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Tăiați carnea de porc cu 2 furculițe în bucăți mari și reveniți la sosul îngroșat. Aruncați bine pentru a acoperi și fierbeți 10 minute, aruncând ocazional, pentru a lăsa carnea de porc să absoarbă sosul.
Serviți pe chifle cu slaw pe sandvișuri sau pe lateral.