Sandvișuri de porc la grătar și Fontina

Sandvișuri de porc la grătar și Fontina
Carne de porc la grătar și Fontina sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1240 calorii, 42G de proteine, și 92g de grăsime. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, frunze de salată romaine, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită la grătar și sandvișuri Fontina, Mini Sage-și-Fontina sandwich-uri cu brânză la grătar, și Sandvișuri cu pui la grătar și ardei roșu prăjit cu brânză Fontina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Stropiți Cotletele de porc pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3
Presărați ambele părți cu ierburi de Provence și grătați timp de 10 minute. Întoarceți cotletele și gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Transferați cotletele pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească timp de 10 minute. Se taie fiecare cotlet în 6 (1/4-inch grosime) felii.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Într-un castron mic, combinați maioneza, busuiocul, coaja de lămâie și sucul de lămâie până la neted. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați jumătatea inferioară a pâinii pe o suprafață de lucru și întindeți cu 1/2 din amestecul de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
2
Adăugați frunzele de salată, aranjați feliile de brânză pe salată și acoperiți cu feliile de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
3
Întindeți jumătatea superioară a pâinii cu amestecul de maioneză rămas și acoperiți sandvișurile. Feliați pâinea în 4 bucăți și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
DificultateMediu
Gata În38 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista