Carne de porc la grătar și Fontina sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1240 calorii, 42G de proteine, și 92g de grăsime. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, frunze de salată romaine, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită la grătar și sandvișuri Fontina, Mini Sage-și-Fontina sandwich-uri cu brânză la grătar, și Sandvișuri cu pui la grătar și ardei roșu prăjit cu brânză Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Stropiți Cotletele de porc pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Fripturi De Carne Din New York
3
Presărați ambele părți cu ierburi de Provence și grătați timp de 10 minute. Întoarceți cotletele și gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Transferați cotletele pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească timp de 10 minute. Se taie fiecare cotlet în 6 (1/4-inch grosime) felii.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Într-un castron mic, combinați maioneza, busuiocul, coaja de lămâie și sucul de lămâie până la neted. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
1
Așezați jumătatea inferioară a pâinii pe o suprafață de lucru și întindeți cu 1/2 din amestecul de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2
Adăugați frunzele de salată, aranjați feliile de brânză pe salată și acoperiți cu feliile de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Carne De Porc Gătită
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Întindeți jumătatea superioară a pâinii cu amestecul de maioneză rămas și acoperiți sandvișurile. Feliați pâinea în 4 bucăți și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele