Sandvișuri de porc la grătar

Sandvișuri de porc la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile de porc la grătar. O porție conține 258 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,66 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr brun, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 7 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Slow Cooker BBQ tras carne de porc, Memphis style BBQ: sandviș de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon necajit, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 3 linguri de zahăr brun, ceapă și următoarele 6 ingrediente într-un aragaz electric lent de 3 1/2 litru; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Combinați lingura rămasă zahăr brun, piper și sare; frecați friptura de porc cu amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Friptură De PorcFriptură De Porc
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Tăiați friptura de porc în 4 bucăți mari; adăugați la aragazul lent, întorcându-se pentru a acoperi cu sos. Acoperiți cu capac; gatiti la foc mare 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Reduceți setarea căldurii la minim; gatiti 7 ore sau pana cand friptura de porc este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
5
Scoateți friptura de porc din aragazul lent, rezervând sosul în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
6
Se toacă friptura de porc cu 2 furculițe. Întoarceți carnea de porc mărunțită la aragazul lent și amestecați bine pentru a acoperi cu sos. Lingură 2/3 cană amestec de porc pe jumătatea inferioară a fiecărui coc, folosind o lingură cu fante. Acoperiți cu vârfuri de chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Friptură De PorcFriptură De Porc
SosSos
RolaRola
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 7 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista