Sandvișuri de porc la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile de porc la grătar. O porție conține 258 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,66 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr brun, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 7 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Slow Cooker BBQ tras carne de porc, Memphis style BBQ: sandviș de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon necajit, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3 linguri de zahăr brun, ceapă și următoarele 6 ingrediente într-un aragaz electric lent de 3 1/2 litru; se amestecă bine.
Combinați lingura rămasă zahăr brun, piper și sare; frecați friptura de porc cu amestecul de zahăr.
Tăiați friptura de porc în 4 bucăți mari; adăugați la aragazul lent, întorcându-se pentru a acoperi cu sos. Acoperiți cu capac; gatiti la foc mare 1 ora.
Reduceți setarea căldurii la minim; gatiti 7 ore sau pana cand friptura de porc este frageda.
Scoateți friptura de porc din aragazul lent, rezervând sosul în aragaz.
Se toacă friptura de porc cu 2 furculițe. Întoarceți carnea de porc mărunțită la aragazul lent și amestecați bine pentru a acoperi cu sos. Lingură 2/3 cană amestec de porc pe jumătatea inferioară a fiecărui coc, folosind o lingură cu fante. Acoperiți cu vârfuri de chifle.