Sandvișuri De Porc Italiene Mărunțite
Rețeta de sandvișuri de porc italiene mărunțite este gata în aproximativ 3 ore și 15 minute și este cu siguranță o mare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest curs principal are 468 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,55 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă ați înmuiat așchii de lemn, oregano, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri Italiene De Vită Mărunțită, Slow-Aragaz Italian Tocat Carne De Vită Sandwich-Uri, și Sandvișuri De Porc Mărunțite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați usturoiul, uleiul, busuiocul, sarea, oregano, rozmarinul și piperul. Deschideți friptura; așezați grăsimea în jos, astfel încât să stea plat.
Întindeți amestecul de usturoi uniform peste carne. Închideți friptura; legați de mai multe ori cu șnur de bucătărie. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de picurare cu 1 in. de apă.
Adăugați 1 cană de așchii de lemn înmuiate la grătar, dacă doriți. Grătar prăjit, acoperit, la foc mediu-mic timp de 2 ore, adăugând așchii de lemn rămase după 1 oră.
Înfășurați friptura într-o grosime dublă de folie de aluminiu. Reveniți la grătar la foc mediu indirect. Acoperiți și grătați timp de 1 până la 1-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Deschideți cu atenție folia pentru a lăsa aburul să scape. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați carnea.
Serviți pe rulouri cu ardei prăjiți, busuioc și vinetă, dacă doriți.