Sandvișuri De Pește Cu Crustă De Cartofi

Sandvișurile de pește cu crustă de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 3.46 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Un amestec de ulei de măsline, suc de lămâie, fileuri de cod și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 86%. Rețete similare includ Sandwich-uri de pește cu crustă de porumb cu sos Tartar Old Bay, Pește Crustat Cu Cartofi Roșii, și Pește cu crustă de cartofi Jay cu salsa de Mango.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron. Se amestecă varza și 1/8 linguriță de piper; se acoperă și se răcește.
Presărați ambele părți de pește uniform cu sare și restul de 1/8 linguriță de piper.
Combinați fulgii de cartofi și condimentele grecești într-un vas superficial. Pește de dragare în amestec de fulgi de cartofi, apăsând ferm pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați pește în tigaie; gatiti 2 minute. Întoarceți peștele; puneți tigaia în cuptor.
Coaceți la 425 timp de 8 până la 9 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Așezați aproximativ 1/4 cană amestec de varză pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți fiecare cu pește și jumătatea superioară a cocului.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.