Sandvișuri de petrecere cu șuncă și brânză
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 166 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză provolone, roșii, dressing și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați părțile laterale ale fiecărui coc cu pansament folosind o perie de patiserie. Aranjați șuncă, salam, brânză, salată și roșii pe jumătățile de jos ale chiflelor.
Întindeți partea tăiată a jumătăților superioare de chifle cu brânză tartinabilă.
Așezați jumătățile superioare de chifle, cu brânza în jos, pe fiecare sandviș, apăsând ușor. Înfășurați sandvișurile individual în folie de plastic și răciți-le la frigider peste noapte.
Pentru a servi, desfaceți sandvișurile și tăiați-le în sferturi sau jumătăți, dacă doriți.