Sandvișuri de năut prăjit și Rucola Pita cu var Tzatziki

Nevoie de un felul principal vegetarian? Sandvișurile prăjite de năut și Rucola Pita cu var Tzatziki ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 239 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ulei de măsline, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandviș Veggie Fetan și Rucola Pita cu sos Tzatziki, Sandvișuri cu Tunan și năut Pita, și Sandvișuri cu năut, creveți și Chorizo Pita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați iaurtul, menta, sucul de lămâie, 1/8 linguriță de sare, usturoiul și castravetele într-un castron mic.
Înfășurați pitas în folie; coaceți la 350 timp de 10 minute sau până la cald.
Așezați năutul într-un singur strat pe prosoape de hârtie. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; se usuca.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați năutul în tigaie; sotati 10 minute sau până se rumenesc ușor și crocant, amestecând frecvent.
Scoateți năutul din tigaie folosind o lingură pliată; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Combinați restul de 1/2 linguriță de sare, năut, chimen, boia de ardei și ardei roșu într-un bol mediu; aruncați bine pentru a acoperi.
Combinați restul de 1 lingură de ulei de măsline, suc de lămâie și piper negru într-un bol mic, amestecând bine cu un bici.
Adăugați rucola; aruncați ușor pentru a acoperi.
Adăugați amestecul de năut; aruncați pentru a acoperi.
Umpleți fiecare jumătate de pita cu aproximativ 2/3 cană amestec de naut, 1 felie de roșii și 2 linguri de sos.