Sandvișuri de hamsie marinate cu sos de roșii-ceapă
Sandvișurile de hamsie marinate cu sos de roșii-ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,11 USD pe porție. O porție conține 431 calorii, 14g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet de sherry, roșii prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri cu friptură la grătar cu Năsturel marinat, ceapă și salată de roșii, Sandvișuri de roșii cu busuioc-maioneză de hamsie, și Sandvișuri de hamsie, busuioc și roșii cu Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ceapa, roșiile și usturoiul și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa si rosiile se inmoaie si amestecul are o consistenta asemanatoare sosului, aproximativ 5 minute. Se amestecă oțetul și se gătește, amestecând, timp de 1 minut mai mult.
Spălați jumătate din sosul de roșii pe 1 parte a fiecărei role și acoperiți fiecare cu jumătate din hamsii.
Întindeți 1 lingură de maioneză pe jumătățile de rulou rămase, apoi acoperiți sandvișurile și serviți.