Sandvișuri De Curcan Italiene Cu Aragaz Lent
Reteta Slow-aragaz sandwich-uri de curcan Italian ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 7 ore și 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 427 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză tartinabilă cu usturoi și ierburi, dressing, ardei grași prăjiți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich-Uri De Pui Italiene Cu Aragaz Lent, Sandvișuri Italiene De Vită Cu Aragaz Lent, și Sandvișuri Italiene De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți curcanul în aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
Cu lingura cu fante, scoateți curcanul din aragaz; așezați-l pe scândură. Aruncați lichidul în aragaz.
Scoateți oasele din curcan și aruncați-le. Cu 2 furci, rupeți curcanul. Întoarceți Turcia la aragaz. Se amestecă pansamentul Italian.
Tăiați rulourile orizontal în jumătate. Pentru a servi, întindeți jumătatea inferioară a fiecărei role cu 1 lingură rotunjită de brânză tartinabilă; se acoperă cu 1/3 cană de curcan și o parte din ardeii prăjiți. Amestecul de curcan se va menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.