Sandvișuri de Crab și Avocado cu Mango
Sandwich-uri de Crab și Avocado cu Mango este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 9 porții. O porție conține 353 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de scallions, dungeness lump crabmeat, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri cu ceai de crab și Mango cu crustă de susan, Rulou de Crab, Avocado și Mango, și Turnul crabului Mango cu Avocado.
Instrucțiuni
Într-o tigaie adâncă, încălziți 1 cană de ulei de canola la foc mare până când un termometru pentru prăjit sau bomboane citește 191°. într-un castron, combinați carnea de crab, ceapa, ceapa, ardeiul gras, maioneza, Tabasco, 1/4 cană de pesmet, sucul de lămâie și sosul Worcestershire.
Se amestecă până se încorporează complet. Formați în prăjituri de aproximativ 3 inci în diametru și 3/4 inch grosime.
Așezați făina pe o farfurie și amestecați sarea și piperul.
Așezați oul bătut într-un castron și restul de 1 cană de pesmet pe o altă farfurie. Dragați fiecare tort de crab în făină, apoi în ou și apoi în firimiturile de pâine.
Așezați prăjiturile în ulei și prăjiți până când fiecare tort are o crustă maro frumoasă pe ambele părți, 5 până la 6 minute în total.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Combinați toate ingredientele într-un castron, amestecând ușor. Îmi place acest lucru au bucăți de avocado verde strălucitor (pe care sucul de lămâie îl împiedică să devină maro), mai degrabă decât să fie un amestec neted de guacamole. Dați la frigider salsa până când este gata de utilizare.
Așezați bucățile de mango în blender cu 1 1/2 căni de apă și zahărul cofetarilor. Procesați până la neted. Dacă amestecul este prea gros, turnați încă 1/4 cană de apă și verificați din nou consistența, adăugând până la încă 1/4 cană de apă, dacă este necesar. Puneți la frigider coulisul până când este gata de utilizare.
Serviți: puneți coulis în centrul plăcilor individuale într-un castron mic. Feliați fiecare tort de crab în jumătate pentru a face două bucăți rotunde și așezați fundul în piure. Puneți câteva salsa de avocado deasupra fiecăruia și așezați porțiunile superioare ale prăjiturilor de crab peste salsa ca un sandviș. Se acoperă cu o cantitate mică de salsa și se ornează cu crenguțe de coriandru.
Nota pisicii: am găsit cel mai simplu mod de a tăia un mango este să tai o felie de grăsime de pe fiecare parte, mișcându-ți cuțitul paralel cu partea largă a gropii din interior. Veți avea treimi de mango, cu cele două treimi exterioare libere de groapă. Cu un cuțit ascuțit tăiați un model de tablă de șah în carnea celor două treimi exterioare, tăind mai întâi într-o direcție și apoi în cealaltă fără a tăia pielea. Apoi întoarceți bucata de mango pe dinăuntru, astfel încât partea tăiată să se curbeze spre exterior. Veți găsi că încrucișarea pe care ați făcut-o face ca bucățile să iasă în evidență, astfel încât să fie ușor de tăiat de pe piele cu un cuțit.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.