Sandvișuri cu șuncă și ouă elvețiene

Sandvișuri cu șuncă și ouă elvețiene
Sandvișurile cu șuncă și ouă elvețiene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 373 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șuncă Deli cu sodiu inferior, brânză elvețiană, brioșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado, Turcia ' n ' sandwich-uri elvețiene, și Sandvișuri elvețiene și ouă la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați șuncă în tigaie; saut 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din tigaie. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Crack ouă în tigaie. Acoperiți și gătiți timp de 4 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se ia de pe foc.
6
Așezați 4 jumătăți de brioșă, tăiate cu părțile în sus, pe o foaie de copt. Completați fiecare jumătate cu 1 felie de brânză. Se fierbe timp de 2 minute sau până se topește brânza. Împărțiți șunca între jumătățile de brioșe acoperite cu brânză; acoperiți fiecare cu 1 ou și 1 jumătate de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista