Sandvișuri cu șuncă deschisă la grătar, Brie și Rucola
O porție conține 209 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 86 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de rucola, suc de lămâie, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sandvișuri de curcan, Brie și Nectarine cu față deschisă cu salată de rucola, Sandvișuri Cu Vinete La Grătar Cu Față Deschisă, și Sandvișuri Cu Vinete La Grătar Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1/4 cană de ulei de măsline, sucul de lămâie și coaja, usturoiul, zahărul și sarea și piperul după gust într-un blender și pulsați pentru a combina.
Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu (puteți ține mâna de la 1 la 2 in. deasupra grătarului de gătit doar 4 până la 5 secunde).
Ungeți uleiul pe ambele părți ale pâinii și puneți-l pe grătar; se presară sare și piper. Grătar 2 minute. Întoarceți, acoperiți cu brânză, închideți capacul și grătiți până se topește brânza, 1 până la 2 minute.
Top brânză uniform cu șuncă. Într-un castron mare, aruncați rucola cu vinetă și aranjați o mână pe fiecare sandviș.
Stropiți vinaigreta rămasă peste sandvișuri.