Sandvișuri cu înghețată de marmeladă de portocale cu Florentine de migdale

Sandvișurile cu înghețată de marmeladă de portocale cu Florentine de migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână migdale albite, extract de vanillan, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Migdale Cu Marmeladă De Portocale, Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten), și Cremă de brânză Crostata cu marmeladă de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți fin coaja din 2 portocale și acoperiți coaja cu folie de plastic. Strângeți suficient suc din toate cele 3 portocale pentru a măsura 1 1/2 căni. Aduceți sucul și 3 linguri de zahăr la fiert într-o cratiță de 1 litru și fierbeți până se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 10 minute.
Adăugați marmeladă și fierbeți, amestecând, până se topește, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc și se răcește.
Aduceți jumătate și jumătate, smântână, restul de 2 linguri de zahăr și coaja rasă la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, amestecând până se dizolvă zahărul.
Bateți gălbenușurile într-un castron până se omogenizează, apoi adăugați 1/2 cană amestec de smântână fierbinte într-un flux lent, amestecând. Se amestecă crema în amestecul de smântână în cratiță și se gătește la foc moderat, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când este suficient de groasă pentru a acoperi spatele lingurii și se înregistrează 175 până la 180 F pe termometru (nu lăsați să fiarbă).
Se toarnă crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron metalic (curat) și se amestecă amestecul de marmeladă, vanilie, extract de migdale și sare. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional, apoi se răcește, acoperit, până la rece, cel puțin 2 ore.
Înghețați crema în aparatul de înghețată. În timp ce înghețata îngheață, fundul uleiului și părțile laterale ale unei tigaie de copt de 13 x 9 inci, apoi aliniați fundul pe lungime cu o foaie de folie de plastic, lăsând o surplombă de 2 inci la fiecare capăt scurt.
Întindeți înghețata în tigaie, netezind blatul, apoi înfășurați tigaia în folie de plastic și congelați până când înghețata se întărește, aproximativ 4 ore.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi de copt cu pergament.
Pulsați migdalele cu zahăr într-un robot de bucătărie până la măcinat fin. Gatiti amestecul de migdale, untul, siropul de porumb, smantana, vanilia si sarea intr-o cratita curatata de 1 litru la foc moderat, amestecand pana se topeste untul si se dizolva zaharul, 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă făina, apoi se transferă aluatul într-un castron și se răcește până se întărește, aproximativ 1 oră.
Rulați lingurițe de aluat în bile și aranjați aproximativ 3 inci pe foi de copt. Aplatizați ușor bilele la aproximativ 1 1/4 inci în diametru cu vârful degetului.
Coaceți prăjiturile în loturi până se rumenesc, 7 până la 9 minute. Glisați pergamentul cu fursecuri din foaie pe un suport pentru a se răci complet.
Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte, amestecând ocazional, apoi îndepărtați partea superioară a cazanului dublu sau a bolului de pe foc.
Lucrul cu 1 cookie la un moment dat, ușor perie undersides de cookie-uri cu ciocolată și a pus, ciocolata părți în sus, pe raft. Răciți prăjiturile în 1 strat până când ciocolata se întărește, aproximativ 5 minute.
Desfaceți tigaia de înghețată și tăiați 12 (2 1/2 inch) runde de înghețată cu tăietor de prăjituri. Ridicați runde cu spatula offset și sandwich fiecare între 2 Florentine refrigerate, părți de ciocolată în.
Fursecurile Florentine (periate cu ciocolată, dar nu umplute cu înghețată) pot fi făcute cu 2 zile înainte și răcite, stratificate între foi de hârtie de ceară, într-un recipient etanș. Sandvișurile cu înghețată pot fi asamblate cu 3 zile înainte și congelate, ambalate individual bine în folie de plastic.
Lăsați să se înmoaie la frigider cu 5 până la 10 minute înainte de servire.