Sandvișuri cu înghețată cu ciocolată și banane
Această rețetă face 10 porții cu 685 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Dacă $1.21 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Chip de ciocolată și sandwich-uri de înghețată Bananan ar putea fi un extraordinar fără lactate rețetă pentru a încerca. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 126 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați banane, două căzi de 16 uncii rondele de aluat pentru prăjituri cu ciocolată pre-porționate, bucăți de caramel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișurile cu ciocolată cu banane ale lui Jenny ' s McCoy, Sandvișuri cu înghețată cu ciocolată, și Sandvișuri Cu Înghețată Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Dacă utilizați jurnal de aluat,tăiați în 20 de runde de dimensiuni egale. Aranjați rundele de aluat feliate (sau 20 de runde pre-porționate)pe 2 foi de copt, distanțând uniform. Folosindfingertips, apăsați fiecare în 2 1/2-inch rotund.
Coaceți prăjiturile până devin aurii, aproximativ 11 minutepentru rondele feliate și 15 minute pentru aluatul pre-porționat.
Tapetați foaia de copt cu folie; așezați încongelator.
Așezați 1 prăjitură, cu partea plată în sus, pe suprafața de lucru. Se acoperă cu 1/3 cană de înghețată; răspânditaproape la margine. Sus cu un singur strat debanane. Sandwich cu un alt cookie; presaușor pentru a compacta.
Așezați pe foaia de copt încongelator. Repetați cu prăjiturile rămase, înghețata și bananele. Înghețați 2 ore. Folosindcuțit, laturi netede ale sandvișurilor cu înghețată.Înghețați 1 oră.
Așezați chipsurile de ciocolată și uleiul într-un vas mic de sticlă; cuptor cu microunde pe mediu-înalt până când ciocolata este topită, oprindu-se ocazional pentru a se fierbe, aproximativ 1 1/2 minute.
Lăsați să stea doar până se răcește, aproximativ 10 minute.
Așezați granola sau caramelul (dacă utilizați) peplacă. Înmuiați 1 sandviș de înghețată la jumătate în ciocolată topită; ridicați și agitați rapid excesul de ciocolată înapoi în castron. Dacă doriți,rotiți marginea înmuiată în granola sau caramele; întoarcela foaia de copt în congelator. Repetați cu sandvișuri rămase, ciocolată și granolasau caramel. Congelați până la fermitate, aproximativ 2 hours.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.Înfășurați fiecare sandviș în folie; păstrați înghețat.