Sandvișuri Cu Înghețată Cu Ciocolată
Sandvișurile cu înghețată cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 563 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 69 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de toate scopurile, gălbenușuri de ou, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sandvișuri cu înghețată cu ciocolată, Sandvișuri Cu Înghețată Oreo Mochan Cu Unt De Arahide De Casă Cu Ciocolată, și Sandvișuri Cu Înghețată Înmuiată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Linia 13 x 9 x 2 inci tigaie metalică (de preferință cu laturile drepte) cu folie, lăsând o surplombă de 1 inch pe laturile lungi. Înveliți ușor cu spray antiaderent.
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și vârful de sare într-un castron mediu. Topiți untul în tigaie medie la foc mediu. Gatiti pana cand solidele din lapte de pe fundul tigaiei devin maro auriu, amestecand des, aproximativ 5 minute.
Transferați untul rumenit într-un castron mic.
Puneți zahărul și siropul într-un castron mare.
Se toarnă untul rumenit peste.
Bateți pentru a combina (amestecul nu va fi neted).
Bateți gălbenușurile de ou și vanilia.
Adăugați amestecul de făină; se amestecă doar pentru a se amesteca.
Transferați aluatul moale în tigaia pregătită; apăsați în strat uniform.
Coaceți stratul cookie până la maro auriu în jurul marginilor și părților laterale abia încep să se îndepărteze de marginile tigaiei, 15 până la 17 minute. Se răcește complet în tigaie pe raft.
Folosind consola de folie ca ajutor, ridicați cookielayer din tigaie și așezați-l pe suprafața de lucru.
Așezați foaia de folie de plastic pe lungime în aceeași tigaie, lăsând surplomba pe ambele părți scurte ale tigaiei.
Așezați o altă foaie de folie de plastic transversal în tigaie, lăsând surplomba pe laturile lungi ale tigaiei.
Tăiați stratul de cookie în jumătate transversal. Întoarceți 1 jumătate de prăjitură, cu partea de sus în jos, la tigaie, așezând perfect în 1 capăt scurt al tigaiei. Se înmoaie ușor înghețată în cuptor cu microunde în intervale de 15 secunde.
Întindeți înghețata uniform peste cookie în tigaie.
Așezați a doua jumătate de prăjitură, partea superioară în sus, deasupra înghețatei, apăsând ușor pentru a adera. Îndoiți folia de plastic în sus și peste cookie-ul umplut cu înghețată. Congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore.
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament sau hârtie cerată. Desfaceți cookie-ul umplut cu înghețată; așezați-l pe suprafața de lucru. Folosind cuțit zimțat, tăiați cookie-ul pe lungime în jumătate, apoi tăiați fiecare bandă transversal în 4 sandvișuri.
Așezați pe foaie; îngheța.
Se amestecă ciocolata și uleiul într-un castron metalic mediu, așezat peste cratița cu apă care abia fierbe până se topește și se omogenizează; se răcește până la călduță. Aranjați decorațiunile pe farfurii. Lucrând cu 1 sandviș de înghețată la un moment dat, înmuiați jumătate de sandviș în ciocolată topită, permițând excesului de ciocolată să picure înapoi în castron. Apăsați ușor sandvișul în decorațiuni pe farfurie. Reveniți la foaie în congelator. Congelați până când ciocolata se întărește și îngheață, aproximativ 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Înfășurați fiecare sandviș individual în folie și păstrați-l înghețat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.