Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sandvișurile de înghețată alb-negru. Această rețetă face 6 porții cu 729 calorii, 10g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, înghețată cu ciocolată cu mentă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sandvișuri cu înghețată cu biscuiți alb-negru, Sandvișuri cu înghețată roșie, albă și albastră, și Sandvișuri de înghețată din catifea roșie, albă și albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați șase înghețată de ciocolată cu mentă de 2/3 cană pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată. Folosind spatula metalică, modelați fiecare movilă în pătrat de 3 până la 3 1/2 inch; înghețați pătratele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
înghețată
Movile Bar
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Bateți untul și zahărul într-un castron mare până se omogenizează. Bateți gălbenușul de ou și vanilia. Cerneti faina, cacao si sare pe amestecul de unt. Se amestecă până se formează aluat amestecat și moale. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Unt
Pudră De Cacao
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Întindeți aluatul între 2 foi de hârtie cerată până la un dreptunghi de 13 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
4
Așezați aluatul, încă între foile de hârtie cerată, pe foaia de copt. Se răcește până se întărește, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 300 F. F. tapetați foaia mare de copt cu hârtie pergament. Îndepărtați foaia superioară de hârtie cerată de pe aluat. Tăiați aluatul la dreptunghi de 12 x 9 inci; tăiați aluatul în douăsprezece pătrate de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
6
Transferați pătratele pe o foaie căptușită cu pergament, aruncând hârtia cerată și distanțând pătratele la aproximativ 1 inch distanță.
7
Coaceți până când prăjiturile sunt ferme la atingere, aproximativ 20 de minute. Răciți cookie-urile complet pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Topiți ciocolata albă într-un castron metalic mediu așezat peste cratița cu apă abia fierbinte, amestecând până la omogenizare (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
9
Scoateți vasul de peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Ținând colțul de 1 cookie, înmuiați cookie-ul în ciocolată topită până când este acoperit pe jumătate pe bol diagonal, înclinat, dacă este necesar, pentru a scufunda. Agitați ușor cookie - ul pentru a permite ca excesul de ciocolată să se scurgă înapoi în castron. Întoarceți cookie-ul înmuiat pe foaia de copt tapetată cu pergament. Repetați cu prăjiturile rămase și ciocolata albă. Congelați fursecurile până când stratul de ciocolată este ferm, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Migdale
Ciocolată Albă
Ciocolata
Cookie-uri
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
11
Aranjați 6 fursecuri, cu partea plată în sus, pe suprafața de lucru. Completați fiecare cu înghețată înghețată pătrată, apoi un alt cookie, cu partea plată în jos, apăsând ușor pentru a adera. Acoperiți și congelați sandvișurile. (Se poate face cu 4 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.