Sandvișuri cu înghețată alb-negru

Sandvișuri cu înghețată alb-negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sandvișurile de înghețată alb-negru. Această rețetă face 6 porții cu 729 calorii, 10g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, înghețată cu ciocolată cu mentă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Sandvișuri cu înghețată cu biscuiți alb-negru, Sandvișuri cu înghețată roșie, albă și albastră, și Sandvișuri de înghețată din catifea roșie, albă și albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați șase înghețată de ciocolată cu mentă de 2/3 cană pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată. Folosind spatula metalică, modelați fiecare movilă în pătrat de 3 până la 3 1/2 inch; înghețați pătratele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
înghețatăînghețată
Movile BarMovile Bar
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Bateți untul și zahărul într-un castron mare până se omogenizează. Bateți gălbenușul de ou și vanilia. Cerneti faina, cacao si sare pe amestecul de unt. Se amestecă până se formează aluat amestecat și moale. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți aluatul între 2 foi de hârtie cerată până la un dreptunghi de 13 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Așezați aluatul, încă între foile de hârtie cerată, pe foaia de copt. Se răcește până se întărește, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 300 F. F. tapetați foaia mare de copt cu hârtie pergament. Îndepărtați foaia superioară de hârtie cerată de pe aluat. Tăiați aluatul la dreptunghi de 12 x 9 inci; tăiați aluatul în douăsprezece pătrate de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Transferați pătratele pe o foaie căptușită cu pergament, aruncând hârtia cerată și distanțând pătratele la aproximativ 1 inch distanță.
7
Coaceți până când prăjiturile sunt ferme la atingere, aproximativ 20 de minute. Răciți cookie-urile complet pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Topiți ciocolata albă într-un castron metalic mediu așezat peste cratița cu apă abia fierbinte, amestecând până la omogenizare (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
9
Scoateți vasul de peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Ținând colțul de 1 cookie, înmuiați cookie-ul în ciocolată topită până când este acoperit pe jumătate pe bol diagonal, înclinat, dacă este necesar, pentru a scufunda. Agitați ușor cookie - ul pentru a permite ca excesul de ciocolată să se scurgă înapoi în castron. Întoarceți cookie-ul înmuiat pe foaia de copt tapetată cu pergament. Repetați cu prăjiturile rămase și ciocolata albă. Congelați fursecurile până când stratul de ciocolată este ferm, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De MigdaleCoaja De Migdale
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
11
Aranjați 6 fursecuri, cu partea plată în sus, pe suprafața de lucru. Completați fiecare cu înghețată înghețată pătrată, apoi un alt cookie, cu partea plată în jos, apăsând ușor pentru a adera. Acoperiți și congelați sandvișurile. (Se poate face cu 4 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Cookie-uriCookie-uri

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista