Sandvișuri Cu Înghețată
Sandvișurile cu înghețată necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 457 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare includ Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Moartea Prin Înghețată De Ciocolată.
Instrucțiuni
Coaceți cookie-urile conform instrucțiunilor pachetului. Se răcește pe foi de copt timp de 1-2 minute înainte de a le scoate pe rafturi. Se răcește timp de 5 minute.
Așezați 1/2 cană de înghețată pe fundul a opt fursecuri; acoperiți fiecare cu un alt fursec și apăsați ușor. Înfășurați fiecare în folie de plastic. Congelați până la servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "