Sandvișuri Cu Vinete Prăjite
Această rețetă servește 4. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 433 calorii. 54 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză feta, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Vegan: sandviș de vinete prăjite cu maioneză de vinete, Sandvișuri Cu Vinete, și Sandvișuri Cu Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați ambele capete de pe vinete și aruncați-le.
Tăiați vinetele rămase în 8 felii cu grosimea de aproximativ cca.
Încălziți aproximativ jumătate din uleiul de măsline într-o tigaie mare cu fund greu sau din fontă, așezată la foc mediu, până când uleiul strălucește și aproape fumează. Prăjiți feliile de vinete în 2 loturi până se rumenesc frumos pe ambele părți și se înmoaie oarecum. Cu toate acestea, nu le gătiți până nu sunt moale.
Scurgeți feliile rumenite pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Adăugați cu grijă uleiul rămas în tigaie. Ar trebui să existe o bucată de ulei de 1/8 inch în tigaie. Dacă nu adăugați un pic mai mult după cum este necesar.
Se pune aproximativ aproximativ din feta sfărâmată pe fiecare dintre cele 4 felii de vinete rumenite, apoi se acoperă stilul sandwich cu feliile rămase. Se potrivesc-le sizewise cât mai bine posibil.Lucrând pe rând, înmuiați fiecare sandviș de vinete în oul bătut, apoi acoperiți-le cu panko; pus deoparte.Odată ce uleiul este din nou fierbinte, rumeniți ușor sandvișurile în uleiul fierbinte pe ambele părți; aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Dați fiecărui sandviș un vârf de sare, apoi scurgeți-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie câteva momente. Odată ce s-au răcit suficient pentru a le manipula (dar sunt încă fierbinți) înfășurați-le cu grijă în Mâneci de pergament. Acest lucru le va face mai ușor de mâncat, deoarece vinetele prăjite pot fi destul de moi.