Sandvișuri Cu Vinete La Grătar Cu Față Deschisă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu vinete la grătar cu fața deschisă. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $3.82 pe portie. O porție conține 340 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, vinete, roșii prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri Cu Vinete La Grătar Cu Față Deschisă, Sandvișuri Cu Vinete La Grătar Cu Față Deschisă, și Sandvișuri cu șuncă deschisă la grătar, Brie și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți pâinea pe ambele părți cu ulei de măsline și grătiți la foc mare până când este crocantă la exterior, dar încă moale în interior, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Transferați pe un platou.
Ungeți feliile de vinete cu ulei de măsline și condimentați generos cu sare și piper. Grătiți la foc moderat până se carbonizează pe fund, aproximativ 5 minute. Întoarceți și grătiți până se înmoaie, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Acoperiți vinetele cu Roșia, mozzarella și busuiocul. Acoperiți grătarul și gătiți până se topește brânza, 2 minute.
Transferați vinetele în pâine, presărați sare de mare și serviți.