Sandvișuri cu vafe cu șuncă și brânză la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu șuncă și brânză la grătar. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 358 calorii, 20g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cheddar, șuncă de delicatese, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri Cu Brânză La Grătar Cu Vafe De Dovlecei, Sandvișuri cu vafe cu ouă și brânză, și Sandvișuri Cu Vafe Cu Brânză Cremă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 4 dintre vafe pe o suprafață de lucru.
Întindeți o parte a fiecăruia cu muștarul (dacă utilizați). Se acoperă cu șunca, brânza și vafele rămase.
Întindeți partea superioară a fiecărui sandviș cu 1/2 lingură de unt. Topiți untul rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Așezați sandvișurile în tigaie, cu unt în sus. Gatiti, presand ocazional cu spatele unei spatule, pana cand branza se topeste si vafele sunt aurii, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.