Sandvișuri cu unt de legume și hamsii la grătar
Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.87 pe portie. O porție conține 506 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Serious Eats are 40 de fani. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, frunze de coriandru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet la grătar cu unt de hamsie-lămâie și Broccoli rabe, Sandvișuri Cu Legume La Grătar, și Sandvișuri Cu Legume La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați untul, hamsiile și coaja de lămâie. Pune deoparte.
Încălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Periați ambele părți ale fiecărei bucăți de naan cu 1 lingură de ulei. Grătar naan, în două loturi, până se încălzește și ușor carbonizat, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe farfurie și acoperiți cu un prosop de bucătărie curat.
Aruncați dovleceii și vinetele într-un castron mare cu restul de 3 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper Alep. Aranjați vinetele într-un singur strat în tigaie la grătar și gătiți la foc mediu-mare până când sunt fragede și carbonizate, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați în castron. Repetați procedura cu dovlecei.
Întindeți o parte a fiecărei bucăți de naan cu 1/4 de unt de hamsii. Împărțiți amestecul de dovlecei și vinete în mod egal între naan și presărați cu fistic și cilantro.
Îndoiți naan peste umplutură și serviți cald.