Sandvișuri cu unt de legume și hamsii la grătar

Sandvișuri cu unt de legume și hamsii la grătar
Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.87 pe portie. O porție conține 506 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Serious Eats are 40 de fani. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, frunze de coriandru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet la grătar cu unt de hamsie-lămâie și Broccoli rabe, Sandvișuri Cu Legume La Grătar, și Sandvișuri Cu Legume La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați untul, hamsiile și coaja de lămâie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
3
Periați ambele părți ale fiecărei bucăți de naan cu 1 lingură de ulei. Grătar naan, în două loturi, până se încălzește și ușor carbonizat, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Transferați pe farfurie și acoperiți cu un prosop de bucătărie curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Aruncați dovleceii și vinetele într-un castron mare cu restul de 3 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper Alep. Aranjați vinetele într-un singur strat în tigaie la grătar și gătiți la foc mediu-mare până când sunt fragede și carbonizate, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlepPiper Alep
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Transferați în castron. Repetați procedura cu dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Întindeți o parte a fiecărei bucăți de naan cu 1/4 de unt de hamsii. Împărțiți amestecul de dovlecei și vinete în mod egal între naan și presărați cu fistic și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ardei ArbolArdei Arbol
NaanNaan
8
Îndoiți naan peste umplutură și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista