Sandvișuri cu unt de legume și hamsii la grătar

Sandvișuri cu unt de legume și hamsii la grătar
Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.87 pe portie. O porție conține 506 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Serious Eats are 40 de fani. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, frunze de coriandru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet la grătar cu unt de hamsie-lămâie și Broccoli rabe, Sandvișuri Cu Legume La Grătar, și Sandvișuri Cu Legume La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați untul, hamsiile și coaja de lămâie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
3
Periați ambele părți ale fiecărei bucăți de naan cu 1 lingură de ulei. Grătar naan, în două loturi, până se încălzește și ușor carbonizat, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Transferați pe farfurie și acoperiți cu un prosop de bucătărie curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Aruncați dovleceii și vinetele într-un castron mare cu restul de 3 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper Alep. Aranjați vinetele într-un singur strat în tigaie la grătar și gătiți la foc mediu-mare până când sunt fragede și carbonizate, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlepPiper Alep
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați în castron. Repetați procedura cu dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Întindeți o parte a fiecărei bucăți de naan cu 1/4 de unt de hamsii. Împărțiți amestecul de dovlecei și vinete în mod egal între naan și presărați cu fistic și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
NaanNaan
8
Îndoiți naan peste umplutură și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista