Sandwich-uri de somon este un pescatarian felul principal. O porție conține 288 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de măsline, iaurt grecesc, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Sandvișuri Cu Ceai De Somon, Sandvișuri cu somon și ouă, și Sandvișuri Cu Ceai De Somon Afumat.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați peștele într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Stropiți cu ulei de măsline; se presară cu 1/8 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
4
Coaceți la 450 timp de 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Combinați restul de 1/8 linguriță de sare, castraveți și următoarele 4 ingrediente (prin ardei roșu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Castravete
Sare
6
Așezați câte un file pe fiecare dintre cele 4 felii de pâine; se acoperă cu 1/4 cană de sos, 2 linguri de năsturel și 1 felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nasturel
Pâine
Sos
7
Alegere durabilă: somonul sălbatic din Alaska este disponibil pentru câteva luni. Dacă nu este disponibil, cumpărați somon congelat din Alaska.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.