Sandvișuri cu salată de șuncă și ouă la grătar

Sandvișuri cu salată de șuncă și ouă la grătar
Sandvișurile cu șuncă și salată de ouă la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 644 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare, muștar, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado, Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), și Sandvișuri Cu Pita Cu Salată Grecească La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ouăle, șunca, țelina, ceapa, maioneza, muștarul, sarea și piperul; se întinde pe șase felii de pâine. Se acoperă cu pâinea rămasă și se lasă deoparte. Într-un castron, amestecati ingredientele aluat pana se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(Keebler)(Keebler)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se încălzește aproximativ 1/2 in. de ulei într-o tigaie mare adâncă. Înmuiați sandvișurile în aluat. Se prăjesc în ulei fierbinte timp de 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista