Sandvișuri Cu Salată De Pui Prăjit
Sandwich-uri salata de pui fript este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1148 calorii. Pentru $ 3.4 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, șalotă, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Friptură de pui și sandwich-uri de afine, Sandvișuri De Vită Prăjită Cu Salată De Fasole Albă, și Sandvișuri Cu Salată De Pui.
Instrucțiuni
Prăjiți puiul: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Clătiți puiul și uscați-l; condimentați generos în interior și în exterior cu sare și piper negru. Umpleți jumătatea de lămâie și crengile de plante în interiorul cavității, apoi puneți puiul într-un vas de copt. Prăjiți până se rumenesc peste tot și un termometru introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 170 de grade F, aproximativ 1 oră, 10 minute.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se răcească ușor.
Îndepărtați și aruncați pielea, apoi trageți carnea de pe oase și tocați sau rupeți în bucăți de mărimea mușcăturii; la frigider, acoperit, până când este gata de utilizare.
Combinați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie și muștarul într-un bol mare termorezistent așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte (nu lăsați vasul să atingă apa). Gatiti, amestecand constant, pana la cald, aproximativ 2 minute.
Scoateți vasul din tigaie și stropiți treptat în uleiul vegetal, amestecând până când este gros și cremos.
Bateti in 1 lingura apa, cayenne si 1/2 lingurita sare.
Adăugați țelina și frunzele, șalotul, pătrunjelul, arpagicul, tarhonul și puiul la maioneza pregătită.
Adăugați sare, piper și suc de lămâie după gust. Scoateți o parte din pâine din interiorul baghetelor, apoi umpleți cu salata de pui.
Tăiați în sandvișuri; serviți cu chipsuri de cartofi.
Fotografie realizată de Con Poulos