Sandvișuri cu ridiche ras cu unt de ierburi
Această rețetă servește 16. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 232 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, suc de lămâie, ridichi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Sandvișuri cu ridiche ras cu unt de ierburi, Ridichi 3 moduri (: sandvișuri de ridiche, salată și unt de ierburi), și Sandvișuri cu ceai de ridiche, pătrunjel și unt de lămâie.
Instrucțiuni
Se amestecă 1/2 cană (1 băț) temperatura camerei unt sărat, 5 piure de hamsii scurse, 1 cățel de usturoi mic ras, 3 lingurifiecare arpagic proaspăt tocat mărunt și tarhon proaspăt, 2 linguri suc proaspăt de lămâie și 1 linguriță coajă de lămâie rasă fin într-un castron mic. Se condimentează cu sare de mare grosieră șipiper negru proaspăt măcinat.
Răspândiți untul de ierburi pe o parte a fiecăreidin 32 de felii de baghetă tăiate în diagonală cu grosimea de 1/8". Aruncați 12 ridichi feliate foarte subțirecu sare și piper într-un castron mediu. Topjumătate de felii de pâine cu 16 ridichi verdefrunze și felii de ridiche. Se acoperă cu restulfelii de pâine, cu partea de unt în jos.