Sandvișuri cu pui prăjit și Cole Slaw

Pui prăjit și Cole Slaw sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 245g de grăsime, și un total de 2546 calorii. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de piper, sare kosher, coapse de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri de pui la grătar cu Cole Slaw, Sweet and Sour Cole Slaw-cauti un alt tip de cole slaw? Nu căutați mai departe, și Houston ' s Cole Slaw – acesta este un mod delicios de a face cole slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 cană sare kosher și 1/4 cană zahăr cu 1 litru de apă și amestecați pentru a se dizolva.
Așezați coapsele de pui într-o pungă cu fermoar de dimensiunea unui galon.
Adăugați saramură și sigilați punga, apăsând cât mai mult aer posibil.
Lăsați saramura de pui cel puțin 6 ore și până peste noapte.
Între timp, combinați piperul negru, boiaua și 2 linguri de sare kosher într-un castron mic. Pune deoparte.
Când este gata să se prăjească, amestecați ouăle, Zara și jumătate din amestecul de condimente într-un castron mare până se omogenizează.
Bateți împreună făina și jumătatea rămasă din amestecul de condimente într-un bol separat.
Stropiți 4 linguri de amestec de ouă în făină și ciupiți cu degetele până se combină.
Scoateți puiul din saramură și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Se transferă în amestecul de zară și se transformă în strat. Lucrând câte o bucată, lăsați amestecul de lapte în exces să se scurgă, apoi transferați-l în amestecul de făină. Întoarceți-vă la strat, îngrămădiți un amestec suplimentar deasupra coapsei și apăsați ferm pentru a adera cât mai mult amestec posibil la carne. Ridicați coapsa, scuturați excesul de făină, apoi transferați într-un suport așezat într-o tavă și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Între timp, preîncălziți uleiul la 350 F într-un wok mare, friteuză sau cuptor olandez.
Coborâți cu grijă puiul în ulei fierbinte și gătiți, întorcând coapsele ocazional până se rumenesc și crocante pe toate părțile, iar puiul este gătit, aproximativ 6 minute în total.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Așezați 1/4 cană de slaw pe jumătatea inferioară a fiecărui coc și deasupra cu o bucată de pui.