Sandvișuri cu pui la grătar și Gruy Arrumroyre
Sandwich-uri de pui la grătar și Gruy Pcroyre este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 160 de calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 5 minute. Un amestec de chifle de ceapă, fâșii de piept de pui la grătar, brânză gruyulincrore și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sandvișuri cu șuncă la grătar, pui și Gruyulincrubre, Sandvișuri De Pui La Grătar, și Sandvișuri Cu Salată De Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți sosul de pui și grătar într-un castron. Aruncați până când este acoperit.
Așezați jumătățile de jos ale chiflelor pe o foaie de copt; aranjați puiul pe jumătățile de COC.
Presară brânză peste pui. Se fierbe 1 minut sau până se topește brânza. Acoperiți cu jumătăți superioare de chifle.