Sandvișuri cu Prosciutto și ouă Poșate cu sos de muștar-vin

Prosciutto și sandwich-uri de ou fiert cu sos de muștar-vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 950 calorii, 35g de proteine, și 70g de grăsime. Pentru $11.61 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână prosciutto, vin, amestec de salate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bruschetta de mic dejun cu Prosciutto, ouă Pocate și vinetă caldă de muștar, Prosciutto sparanghel învelit cu ou Pocat și sos Hollandaise, și Ouă Pocate În Sos De Vin Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, cu o furculiță, amestecați untul și 1 lingură de muștar.
Combinați vinul și șalotele într - o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri; se amestecă adesea la foc mediu-mare până când lichidul este aproape evaporat, 5 până la 6 minute.
Bateți în smântână și restul de 1 lingură de muștar. Se fierbe, amestecând des, până când sosul se reduce la 1 cană și este suficient de gros pentru a acoperi lingura într-un strat catifelat, 8 până la 10 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.
Între timp, într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 4 centimetri de apă la fierbere. Cu o lingură cu fante, scufundați fiecare ou întreg în apă timp de 10 secunde. Ridică-te.
Se toarnă toată apa, cu excepția a 1 inch; reduceți căldura, astfel încât bulele de pe fundul panului să iasă la suprafață doar ocazional.
Întindeți 1 1/2 lingurițe de unt de muștar pe o parte a fiecărei felii de pâine.
Așezați, cu unt în jos, pe o plită sau în două tigăi de 10 până la 12 inci la foc mediu - mare; întindeți amestecul de unt rămas peste vârfurile de felii. Când fundul este ușor rumenit, în aproximativ 3 minute, întoarceți feliile. Se acoperă în mod egal cu brânză. Reduceți căldura la mediu.
Pe rând, spargeți ouăle și, ținându-vă aproape de suprafața apei, deschideți-le și lăsați oul să alunece. Gatiti la coacerea dorita (puneti cu o lingura pentru a verifica), 4 minute pentru galbenusurile moi.
Când brânza de pe sandvișuri începe să se topească, în 2 până la 3 minute, acoperiți cu prosciutto; gatiti pana se incalzeste, aproximativ 2 minute.
Salată de movilă se amestecă pe farfurii.
Transferați un sandviș pe fiecare movilă. Cu o lingură pliată, ridicați ouăle pocate din apă și puneți două pe fiecare sandviș. Sos de muștar-vin peste ouă.
Serviți imediat, adăugând mai multă sare și piper după gust.
Note: untul de muștar și sosul de muștar-vin (pașii 1 și
se poate face până la 1 zi înainte; acoperiți fiecare și răciți. Sos cald la foc mic sau reîncălziți într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%), amestecând ocazional, pentru a utiliza.
Garnisiți sandvișurile cu sulițe proaspete de arpagic.