Sandvișuri cu potcoavă
Sandvișurile cu potcoavă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 1904 de calorii , 78 g de proteine și 109 g de grăsimi . Această rețetă servește 2 și costă 5,68 USD per porție. Un amestec de pâine prăjită Texas, unt, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Panini/sandvișuri cu tomate și mozzarella cu avocado , Sandvișuri cu carne de vită la grătar și Sandvișuri cu prăjituri cu morcovi .
Instrucțiuni
Gatiti cartofii conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o cratiță mică, topește untul la foc mediu. Se amestecă făina, sarea, muștarul și piperul până se omogenizează; se bate treptat laptele. Se aduce la fierbere, amestecând continuu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se amestecă brânza până se omogenizează. Se amestecă berea și sosul Worcestershire; căldură prin.
Încinge o tigaie mare la foc mediu-înalt.
Adăugați șuncă; gătiți 1-2 minute pe fiecare parte sau până când se rumenesc ușor și se încălzesc.
Pentru a servi, puneți două pâine prăjită pe fiecare din cele două farfurii de servire; deasupra cu sunca, cartofi prajiti si sos de branza.
Se presară cu boia de ardei.