Sandvișurile cu pește pane pentru doi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde rețetele pentru felul principal. Această rețetă este pentru 2 persoane și costă 3,45 USD per porție. O porție conține 336 de calorii , 38 g de proteine și 5 g de grăsimi . Doar câteva persoane au făcut această rețetă, iar una ar spune că a fost pe gustul ei. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Îndrăgostiților . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită morcov, salată verde, suc de lămâie și mărar. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană . Per total, această rețetă obține un scor spoonacular extraordinar de 87% . Rețete similare includ Scoici coapte și pane , Degete de pui pane și Chiftele de pui pane .
Instrucțiuni
1
Într-un bol puțin adânc, combinați primele cinci ingrediente. Acoperiți fileurile cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Folosind un clește cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și ungeți ușor grătarul. Frigeți halibutul, acoperit, la foc mediu sau la cuptor la 10 cm de căldură, timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desface ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Halibut
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Gătiți chiflele la grătar, cu partea tăiată în jos, la foc mediu, timp de 30-60 de secunde sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Într-un castron mic, combinați salata verde, morcovii și ceapa, dacă doriți; dați deoparte. Într-un alt castron mic, combinați ingredientele pentru sos; întindeți peste fundul chiflelor. Acoperiți cu halibut și amestecul de legume; puneți la loc partea de sus a chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Halibut
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt