Sandvișuri Cu Pește La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu pește la cuptor. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 658 calorii, 30g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pâine crustă, piper, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandwich-Uri De Pește, Sandvișuri de pește BLT pentru doi, și Sandvișuri cu pește BLT.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Tăiați o foaie de folie de 18x7 inci; crimpați marginile pentru a ține sucurile din pește.
Presărați ambele părți ale fileurilor de pește cu sare și piper; așezați pe foaia de folie. Pune deoparte.
Pulverizați Generos jumătate din tigaia de copt de 15x10x1 inci, pe lungime, cu spray de gătit antiaderent.
Scoateți aluatul din cutie; așezați cusătura în jos în partea pulverizată a tigaiei. Cu cuțitul zimțat, tăiați 4 sau 5 (Adâncime de 1/2 inch) tăieturi în partea superioară a aluatului.
Coaceți la 177°.timp de 26 până la 30 de minute sau până când pâinea devine maro auriu, adăugând pește pe folie în tigaie în ultimele 20 de minute de coacere. Peștele se face când se fulgează ușor cu furculița. Pâine rece 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, combinați untul, arpagicul și muștarul; se amestecă bine.
Tăiați pâinea caldă pe jumătate pe lungime; tăiați fiecare jumătate în 4 bucăți.
Întindeți jumătățile de sus și de jos cu amestec de unt.
Puneți salată, pește, roșii și castraveți pe jumătățile inferioare; acoperiți cu jumătățile superioare. Dacă este necesar, Asigurați fiecare sandviș cu frigărui sau scobitoare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.