Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu parmezan de vinete. Această rețetă servește 6 și costă 1,78 USD pe porție. O porție conține 357 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Un amestec de pâine crustă, pesmet panko, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Parmezan Cu Vinete, sandvișuri cu parmezan cu vinete deschise, și Sandvișuri de buzunar cu parmezan de vinete prăjite cu ciuperci Portobello.
Instrucțiuni
1
Presărați vinetele uniform pe ambele părți cu sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Bateți albușurile într-un castron puțin adânc până se spumează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați pesmetul, parmezanul, condimentul Italian și restul de 1/4 linguriță de piper într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Înmuiați feliile de vinete în albușuri de ou și dragați în amestecul de pesmet. Aranjați pe un suport de sârmă acoperit cu spray de gătit într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci căptușită cu folie de aluminiu. Înveliți ușor feliile de vinete uniform pe ambele părți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți la 375 timp de 20 până la 25 de minute sau până când se rumenesc și vinetele sunt fragede, adăugând jumătăți de pâine despicate la cuptor în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Întindeți sosul de paste uniform pe părțile tăiate ale pâinii. Aranjați vinetele pe jumătatea inferioară a pâinii; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
7
Se fierbe 6 inci de la căldură 2 minute sau până când brânza se topește. Acoperiți cu jumătatea superioară a pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere
8
Tăiați în 6 sandvișuri și serviți cu sos de paste, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
9
* 1 cană de pesmet Italian poate fi înlocuită cu pesmet panko.