Sandvișuri Cu Parmezan Cu Vinete

Sandvișuri Cu Parmezan Cu Vinete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu parmezan de vinete. Această rețetă servește 6 și costă 1,78 USD pe porție. O porție conține 357 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Un amestec de pâine crustă, pesmet panko, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Parmezan Cu Vinete, sandvișuri cu parmezan cu vinete deschise, și Sandvișuri de buzunar cu parmezan de vinete prăjite cu ciuperci Portobello.

Instrucțiuni

1
Presărați vinetele uniform pe ambele părți cu sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Bateți albușurile într-un castron puțin adânc până se spumează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Combinați pesmetul, parmezanul, condimentul Italian și restul de 1/4 linguriță de piper într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Înmuiați feliile de vinete în albușuri de ou și dragați în amestecul de pesmet. Aranjați pe un suport de sârmă acoperit cu spray de gătit într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci căptușită cu folie de aluminiu. Înveliți ușor feliile de vinete uniform pe ambele părți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Coaceți la 375 timp de 20 până la 25 de minute sau până când se rumenesc și vinetele sunt fragede, adăugând jumătăți de pâine despicate la cuptor în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Întindeți sosul de paste uniform pe părțile tăiate ale pâinii. Aranjați vinetele pe jumătatea inferioară a pâinii; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
7
Se fierbe 6 inci de la căldură 2 minute sau până când brânza se topește. Acoperiți cu jumătatea superioară a pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
8
Tăiați în 6 sandvișuri și serviți cu sos de paste, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
9
* 1 cană de pesmet Italian poate fi înlocuită cu pesmet panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista