Sandvișuri Cu Parmezan Cu Vinete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu parmezan de vinete. Această rețetă servește 6 și costă 1,78 USD pe porție. O porție conține 357 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Un amestec de pâine crustă, pesmet panko, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Parmezan Cu Vinete, sandvișuri cu parmezan cu vinete deschise, și Sandvișuri de buzunar cu parmezan de vinete prăjite cu ciuperci Portobello.
Instrucțiuni
Presărați vinetele uniform pe ambele părți cu sare și 1/4 linguriță de piper.
Bateți albușurile într-un castron puțin adânc până se spumează. Pune deoparte.
Combinați pesmetul, parmezanul, condimentul Italian și restul de 1/4 linguriță de piper într-un castron.
Înmuiați feliile de vinete în albușuri de ou și dragați în amestecul de pesmet. Aranjați pe un suport de sârmă acoperit cu spray de gătit într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci căptușită cu folie de aluminiu. Înveliți ușor feliile de vinete uniform pe ambele părți cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 20 până la 25 de minute sau până când se rumenesc și vinetele sunt fragede, adăugând jumătăți de pâine despicate la cuptor în ultimele 5 minute.
Întindeți sosul de paste uniform pe părțile tăiate ale pâinii. Aranjați vinetele pe jumătatea inferioară a pâinii; se presară cu brânză.
Se fierbe 6 inci de la căldură 2 minute sau până când brânza se topește. Acoperiți cu jumătatea superioară a pâinii.
Tăiați în 6 sandvișuri și serviți cu sos de paste, dacă doriți.
* 1 cană de pesmet Italian poate fi înlocuită cu pesmet panko.