Sandvișuri cu mămăligă fierbinte cu Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle

Sandvișuri cu mămăligă fierbinte cu Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle
Sandvișuri cu mămăligă fierbinte cu Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.53 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți capere, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, care nu este atât de super. Încercați Insalata di Puntarelle, Salata Puntarelle alla Romana, și Curățați Consumul De Chili Con Carne (Instant Pot) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o foaie mare de prăjituri cu ulei de măsline și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Într-o cratiță medie, încălziți apa la fierbere și adăugați sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Șoptind puternic, turnați mămăliga, încet, într-un flux subțire și gătiți până destul de gros, aproximativ 1 minut, trecând la o lingură de lemn pentru a amesteca pe măsură ce mămăliga se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Se toarnă polenta pe o foaie de prăjituri și se întinde plat până acoperă foaia, cu grosimea de aproximativ 1/8-inch până la 1/4-inch. Se lasă să se răcească 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Clătiți hamsiile și îndepărtați capetele, aripioarele și oasele. Într-o cratiță mică, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline la foc mediu cu usturoiul și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați hamsiile și caperele și amestecați până se rup într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
7
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
8
Se toarnă 3 inci de ulei într-o tigaie înaltă de 6 inci și se încălzește la 360 de grade F. În timp ce uleiul se încălzește, tăiați polenta în runde de 2 inci, folosind un pahar grappa sau tăietor de prăjituri, producând aproximativ 40 de bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
GrappaGrappa
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Așezați 1/4 linguriță amestec de hamsie pe 1 disc de mămăligă și faceți un sandviș acoperindu-l cu un al doilea disc de mămăligă. Dragați fiecare sandwich în făină, apoi în ou și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Continuați până când toate sandvișurile sunt terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Într-un castron mediu, combinați puntarelle, rămânând 1/4 cană de ulei de măsline, suc de lămâie și restul amestecului de hamsii. Condimentează cu sare și piper, după gust și aruncă bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Serviți cu sandvișurile mici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista