Sandvișuri cu mămăligă fierbinte cu Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle
Sandvișuri cu mămăligă fierbinte cu Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.53 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți capere, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, care nu este atât de super. Încercați Insalata di Puntarelle, Salata Puntarelle alla Romana, și Curățați Consumul De Chili Con Carne (Instant Pot) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți o foaie mare de prăjituri cu ulei de măsline și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2
Într-o cratiță medie, încălziți apa la fierbere și adăugați sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Șoptind puternic, turnați mămăliga, încet, într-un flux subțire și gătiți până destul de gros, aproximativ 1 minut, trecând la o lingură de lemn pentru a amesteca pe măsură ce mămăliga se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se toarnă polenta pe o foaie de prăjituri și se întinde plat până acoperă foaia, cu grosimea de aproximativ 1/8-inch până la 1/4-inch. Se lasă să se răcească 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Rulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Clătiți hamsiile și îndepărtați capetele, aripioarele și oasele. Într-o cratiță mică, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline la foc mediu cu usturoiul și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați hamsiile și caperele și amestecați până se rup într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
7
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
8
Se toarnă 3 inci de ulei într-o tigaie înaltă de 6 inci și se încălzește la 360 de grade F. În timp ce uleiul se încălzește, tăiați polenta în runde de 2 inci, folosind un pahar grappa sau tăietor de prăjituri, producând aproximativ 40 de bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Rulou Cu Fructe
Grappa
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Creveți Sotați, Decojiți
9
Așezați 1/4 linguriță amestec de hamsie pe 1 disc de mămăligă și faceți un sandviș acoperindu-l cu un al doilea disc de mămăligă. Dragați fiecare sandwich în făină, apoi în ou și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Continuați până când toate sandvișurile sunt terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Într-un castron mediu, combinați puntarelle, rămânând 1/4 cană de ulei de măsline, suc de lămâie și restul amestecului de hamsii. Condimentează cu sare și piper, după gust și aruncă bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat