Sandvișuri cu mămăligă fierbinte cu Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle

Sandvișuri cu mămăligă fierbinte cu Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle
Sandvișuri cu mămăligă fierbinte cu Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 509 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.53 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți capere, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, care nu este atât de super. Încercați Insalata di Puntarelle, Salata Puntarelle alla Romana, și Curățați Consumul De Chili Con Carne (Instant Pot) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o foaie mare de prăjituri cu ulei de măsline și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Într-o cratiță medie, încălziți apa la fierbere și adăugați sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Șoptind puternic, turnați mămăliga, încet, într-un flux subțire și gătiți până destul de gros, aproximativ 1 minut, trecând la o lingură de lemn pentru a amesteca pe măsură ce mămăliga se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se toarnă polenta pe o foaie de prăjituri și se întinde plat până acoperă foaia, cu grosimea de aproximativ 1/8-inch până la 1/4-inch. Se lasă să se răcească 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Clătiți hamsiile și îndepărtați capetele, aripioarele și oasele. Într-o cratiță mică, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline la foc mediu cu usturoiul și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați hamsiile și caperele și amestecați până se rup într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
7
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
8
Se toarnă 3 inci de ulei într-o tigaie înaltă de 6 inci și se încălzește la 360 de grade F. În timp ce uleiul se încălzește, tăiați polenta în runde de 2 inci, folosind un pahar grappa sau tăietor de prăjituri, producând aproximativ 40 de bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
GrappaGrappa
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Așezați 1/4 linguriță amestec de hamsie pe 1 disc de mămăligă și faceți un sandviș acoperindu-l cu un al doilea disc de mămăligă. Dragați fiecare sandwich în făină, apoi în ou și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Continuați până când toate sandvișurile sunt terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Într-un castron mediu, combinați puntarelle, rămânând 1/4 cană de ulei de măsline, suc de lămâie și restul amestecului de hamsii. Condimentează cu sare și piper, după gust și aruncă bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Serviți cu sandvișurile mici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista