Sandvișuri cu friptură cu brânză "Go Big Blue"

Sandvișurile cu friptură de flanc cu brânză" Go Big Blue " ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 487 calorii, 32g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, sare, friptură de flanc marinată cu ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Friptură De Flanc Cu Brânză Albastră, Friptură De Flanc Balsamic Cu Brânză Albastră, și Friptură de flanc marinată cu sos de brânză albastră.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 400 până la 450 de căldură (mare).
Tăiați ceapa în felii groase de 1/4 inch.
Periați cu 1 lingură. ulei de măsline și presărați cu 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Tăiați ardeii grași în fâșii de 1 inch lățime.
Așezați fâșii de piper într-un castron mare și stropiți cu 1 lingură. ulei de măsline.
Se presară cu 1/4 linguriță rămasă. sare și 1/4 linguriță. piper; aruncați pentru a acoperi.
Ceapa la grătar și fâșiile de ardei gras, acoperite cu capac la grătar, peste 400 până la 450 (mare) se încălzesc 7 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate și fragede.
Periați laturile tăiate ale rulourilor cu restul de 2 linguri. uleiul de măsline și grătarul, tăiați părțile în jos, fără capac pentru grătar, peste 400 până la 450 (mare) încălziți 1 până la 2 minute sau până când se rumenesc ușor și se prăjesc.
Întindeți brânza albastră pe părțile tăiate ale fundului ruloului; deasupra cu rucola, fâșii de ardei gras, friptură și ceapă.
Întindeți maioneza pe părțile tăiate ale blaturilor.
Așezați blaturile cu role, cu maioneza în jos, deasupra cepei, apăsând ușor.
* Chiflele de hamburger franceze pot fi înlocuite. Am testat cu chifle de Hamburger Franceze Publix.
Notă:Am testat cu brânză albastră Saga Classic cu coajă moale.
Sandvișuri cu friptură de flanc cu Brie: înlocuiți 5 oz. Brie, coaja îndepărtată, pentru brânză albastră. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Sandvișuri cu pui cu ierburi: înlocuiți pieptul de pui marinat cu ierburi pentru friptura de flanc. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Sandvișuri de pui cu ierburi cu piersici la grătar: reduceți ceapa la 1 și ardeii grași roșii la
Tăiați 2 piersici mari în runde groase de 1/4 inch, tăind tulpina și capetele inferioare. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, felii de piersici la grătar, acoperite cu capac pentru grătar, peste 350 până la 400 (mediu-mare) încălziți 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când apar semne de grătar. Asamblați sandvișuri conform instrucțiunilor, topping ceapa cu felii de piersici. Pregătire: 20 min., Grătar: 32 min., Stand: 10 min.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.