Sandvișuri Cu Filet De Porc Cu Afine-Coriandru Conserva
Sandwich-uri muschiulet de porc cu afine-coriandru conserva ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 390 calorii, 31g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, filete de porc, conserve de afine-coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Muschi de porc coriandru cu sos de morcov-ghimbir, Sandvișuri Cu Filet De Porc, și Sandvișuri Cu Filet De Porc.
Instrucțiuni
Decongelați rulourile de cină conform instrucțiunilor pachetului.
Preîncălziți cuptorul la 37
Gatiti semintele de coriandru intr-o tigaie fierbinte la foc mediu-mare, amestecand continuu, 2-3 minute sau pana cand semintele sunt prajite si parfumate.
Pulsați semințele de coriandru într-un condiment electric sau râșniță de cafea până când sunt zdrobite. (Dacă nu aveți o râșniță, folosiți un mortar și un pistil sau puneți semințele de coriandru într-o pungă de plastic cu fermoar, sigilați și lăsați semințele cu un ciocan de carne sau un sucitor până când sunt zdrobite.) Rezervați 2 lingurițe de coriandru zdrobit pentru Conservarea Merisoarelor-coriandru.
Se amestecă împreună coriandrul zdrobit rămas, uleiul de măsline și următoarele 4 ingrediente.
Așezați carnea de porc pe un suport ușor uns într-o tigaie la fiert. Frecați toate părțile de carne de porc cu amestec de condimente.
Puneți carnea de porc în cuptorul preîncălzit. Creșteți căldura la 450 și coaceți 25 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 15
Scoateți carnea de porc din cuptor și reduceți focul la 35
Acoperiți carnea de porc cu folie de aluminiu și lăsați să stea 15 minute sau până când termometrul înregistrează 16
Periați rulourile de cină dezghețate cu unt topit; presărați uniform cu semințe de Mac sau susan, dacă doriți.
Coaceți rulourile la 350 timp de 15 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Tăiați carnea de porc în felii de 1/4 inch și serviți cu Conserve de afine-coriandru și rulouri de cină.
* 3 lingurițe coriandru măcinat cumpărat din magazin poate fi înlocuit. Omiteți pașii de prăjire și zdrobire. Rezervați 3/4 linguriță pentru Conservarea Merisoarelor-coriandru; folosiți restul conform instrucțiunilor.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit rulouri de drojdie congelată în stil Parker House ale surorii Schubert.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alta Vista Classic Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Alta Vista Clasic Malbec]()
Alta Vista Clasic Malbec
Malbec clasic Alta Vista prezintă adevăratul caracter al soiului său de struguri. Proaspăt și intens, aromele și aromele acestui vin oferă o introducere excelentă în caracteristicile proaspete, de fructe și calitatea generală a vinurilor din Argentina. O parte din vin este maturat în stejar American timp de 6 luni, înainte de încă 3 luni în sticlă.Prezintă arome intense de prune, cireșe negre și condimente exotice, cu note de cafea și vanilie din butoaiele de stejar. Aromele de pe gust sunt proaspete, cu structură bună și taninuri moi, iar finisajul este plin și concentrat, cu note de condimente.Acest vin este destul de accesibil, distractiv și ușor de băut, perfect pentru consumul zilnic și pentru mâncare relaxată, casual, cum ar fi sandvișuri Panini, pizza și empanade de vită sau porc.