Sandvișurile cu file de pește cu lămâie-piper sunt un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 344 calorii. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină de aur, condimente de lămâie-piper, fileuri de tilapia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu File De Pește Tofu, Tacos De Pește Cu Ardei De Lămâie, și Pește de lămâie și piper cu legume prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron puțin adânc, amestecați făină de porumb, făină, sare condimentată și condimente de lămâie-piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De Lămâie
Sare Condimentată
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Înveliți fileurile de pește cu amestec de făină. Gatiti in ulei 4 pana la 6 minute, intorcand o data, pana cand pestele se fulge usor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Întindeți sosul tartru pe părțile tăiate ale chiflelor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rola
4
Puneți salata verde și fileurile de pește în chifle.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.