Sandvișuri Cu File De Pește Cu Lămâie-Piper

Sandvișuri Cu File De Pește Cu Lămâie-Piper
Sandvișurile cu file de pește cu lămâie-piper sunt un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 344 calorii. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină de aur, condimente de lămâie-piper, fileuri de tilapia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu File De Pește Tofu, Tacos De Pește Cu Ardei De Lămâie, și Pește de lămâie și piper cu legume prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, amestecați făină de porumb, făină, sare condimentată și condimente de lămâie-piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Înveliți fileurile de pește cu amestec de făină. Gatiti in ulei 4 pana la 6 minute, intorcand o data, pana cand pestele se fulge usor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Întindeți sosul tartru pe părțile tăiate ale chiflelor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
4
Puneți salata verde și fileurile de pește în chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Salată VerdeSalată Verde
RolaRola

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista